Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

VIDEO Drama u Zagrebu, nevjerojatan gaf bivšeg reprezentativca Hrvatske izbacio Srbiju s EP-a

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 12.01.24. | 16:17

Prilikom raspucavanja s pet metara, Riječanin u kapici Srbije napravio je pogrešku kakva se rijetko viđa

Vaterpolisti Mađarske prvi su polufinalisti ovogodišnjeg Europskog prvenstva koje se održava u Zagrebu, oni su u četvrtfinalu nakon raspucavanja peteraca svladali Srbiju sa 15-14 (3-3, 2-2, 4-3, 1-2; 5-4).

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon izjednačene igre tijekom 32 minute pobjednik je odlučen izvođenjem peteraca tijekom kojega se u tragičara pretvorio rođeni Riječanin i bivši reprezentativac Hrvatske u omladinskim kategorijama - Marko Radulović. On je bio jedini od 10 izvođača koji nije zabio, a da tragedija bude još veća, nije niti zapucao prema vratima jer mu je lopta iskliznula iz ruke prilikom zamaha. Scena kakva se u vaterpolu doista rijetko viđa, pogotovo kada se odlučuje o četvrtfinalnom pobjedniku na velikom natjecanju.

Video peteraca možete pogledati OVDJE (Sportklub)

Mađarsku su do pobjede predvodili Vince Vigvari s četiri i David Tatrai s tri gola, dok su po dva pogotka za Srbiju postigli Strahinja Rašović, Viktor Rašović, Dušan Mandić i Nikola Jakšić.

Mađarska će u polufinalu u nedjelju igrati protiv pobjednika susreta Hrvatska - Grčka koji je na programu od 18.30 sati.

U preostala dva četvrtfinala igrat će Španjolska - Rumunjska i Italija - Crna Gora.

(Hina/im)


Tagovi

vaterpoloEuropsko prvenstvo u vaterpolusrpska vaterpolska reprezentacijaMađarska vaterpolska reprezentacija

Ostale Vijesti